Terms & Conditions

Terms & Conditions

By ordering at ifoneunlock.com, You will automatically agree to following terms of services and there will not be any exception until ifoneunlock.com (from here ‘we’, ‘us’ or ‘our’) administration applies it. That means, technical issues, Disputes, Cancellations, Blocking, Unlocking, Activation or Information retrieval will be applicable to terms mentioned below.

1. Our End User Agreement

Our end user agreement is set as below.

Please ensure that you have read the entire agreement carefully before accepting it by clicking "yes" on the registration form while signing up with us.

By approving to our agreement, you are agreeing to be bound by the terms of the agreement and end user software license agreement therefore you acknowledge that you have read, understood and agreed to abide by and comply with all the terms, conditions and notices contained in or referenced by these agreements, and that you have the authority to do so. If you do not agree to be legally bound by the terms and conditions of these agreements, please deselect the “I Agree” checkbox while registering with us.

This agreement does not affect your statutory rights that will not be modified by contract, to the extent that such modification is specifically prohibited by applicable law.

1. You can't forward any information about our company and our services or any related product or service, until and unless you get an approval of our company.

2. All mobile carrier names, mobile brand names, mobile phone model names for example, Nokia, Blackberry, Sony Ericsson, Apple etc are linked to their respective owners, and we are not linked to them in any way, in any case not whatsoever. Names have been used for educational purpose only.

3. All services mentioned on website are based on speculation, however in any case or whatsoever, delay happens Our Company would not be held liable.

4. We do not guarantee a complete unlocked phone using our service, as some times if phone has been tried before and its counter variable gets locked, our provided code will not work and we don't offer refunds as suppliers by that time would have been paid in advance to the service provider in advance, so please ensure these entry criteria before you buy or use our services.

5. We consider to do our work in professional and in ethical manner, so if in any condition we find that any content or copyright material of our website has been used on a website not associated to our company or websites, strict legal measures will be taken against the offender.

2. Acceptance of Terms

Your consent to use an electronic agreement should  govern your use of the agreement. Your expressive consent to receive all notices hereunder in electronic form provided. However this consent may be withdrawn at any time by contacting “our company” at the address set forth above (though, in some situations, “our company” may have no other means of providing notices to you, so termination of your account may result from a request from you to unsubscribe our notification emails or other forms of contact).

The parties involved earnestly agree that all performance under this agreement and the resolution of disputes shall be conducted in English language.If a translation of this agreement into any other language is required by law, the English version will prevail to the extent that there shall be no conflict or discrepancy in the meaning of the English versioned part and any translation thereof we should not be held liable in any case whatsoever.

All Third Party Services offered for usage with “our company” are provided to you through your third party service provider(s) and shall be subject to your agreement with such third party service provider(s). Except to the extent specifically prohibited by applicable law in your jurisdiction, our shall have no liability whatsoever to you or any third party claiming by or through you, for any issue relating to the third party services, linked sites, other sites or third party information, including without limitation, the accuracy, timeliness or continued availability of such third party services or the continued interoperability of the third party services.

Any dealings with third parties conducted through us, the Third Party Services, Linked Sites or Other Sites, including the delivery of and the payment for goods and services, and any other terms, conditions, warranties or representations associated with such dealings, are solely between You and the third party. Our shall not be responsible or liable for any part of any such dealings.If you disagree in any content, you should leave the site immediately.

3: How to verify an Imei?


4: Question – How to submit a ticket?

Answer - Check this link - http://s30.postimg.org/3n14fp4o1/submit_ticket.gif


5: Question –How much time, a verify imei will take for reply?

Answer - To verify an imei, it takes 2-4 workings days.


6: Question - My Iphone Not Unlock Or Code Not Working What Can I Do?

Answer - When we unlock an Imei and you think, it’s not unlocked or code is not working. Then this verify option comes into play. Just click on verify option (Make Veido Proof of Code Not Working and Upload in Youtube us Provide Us link or Need gsx report for Iphone verify imei) . Please note that you can do it within 5 days since the code was replied as after 5 days we’ll not be able to verify imei from source. So, its mandatory that must use verify option within 5 days since your order was completed.


7: Question – How can I cancel my order?

Answer – Once an order has been placed, you can cancel your order within 30 minutes since you placed the order. It can be done from your account. Please check link - http://s24.postimg.org/3rvqflnd1/cancel.gif


8: Question – Wrong Network Or Invalid Imei Or Replaced Imei Oder Or Wrong Model ?

Answer – We do not support wrong network, invaild Imei Or replaced Imei Or Wrong Model in any unlocking or code service ( Strictly No Refund )


9: Question - What if order placed in wrong network?

Answer – If your Imei becomes In Process then nothing can be done in terms of cancelling an order. But if your imei will be In Waiting For action than you can cancel your order Your Self
NOTE: It’s better to make sure before placing an order that Imei is locked to the same Network for which you’re going to place an order.


10: Question – How to get Vip or Reseller prices?

Answer – You can get VIP or Reseller prices, if you’ve Imeis in large number of quantity or in bulk quantity.


11: Question – How can we check in which service, which types of Imeis are supported?

Answer – While placing an order, when you select a service, there you can check service details describing every detail about that particular service. Check this Link - http://s27.postimg.org/o8mtrywib/service_detials.gif


12: Question - How to add credits in my account?

Answer - Go to your account; choose Add Fund option Check this Link - http://s4.postimg.org/df9rm8mgd/add_fund_option.gif
After that choose Payment Option Check This Link - http://s27.postimg.org/9c1s71j4j/cho...ent_option.gif


13 : How to add fund by MASS payment option ?




Answer - Click on add funds option > Mass Payment > Enter Ammount > Create paypal mass pay file > Uplode file In paypal mass payment > Paste transaction > Enter (Credit Auto Add In Your Account) For help see this image

1 https://s14.postimg.org/zahmxvmcx/ma...at_9_11_59.png

2 https://s21.postimg.org/xxg6kku6v/ma...9_12_15_PM.png

3 https://s9.postimg.org/l4je64onz/pay...at_9_12_44.png

4 https://s21.postimg.org/ihd6o3e1j/pa...at_9_20_18.png

5 https://s31.postimg.org/lupfv6w8r/Sc...2_44_30_AM.png

and paste transaction id in mass payment and click submit 
Your funds will be added automatic

6 http://s23.postimg.org/715f9msa3/ent...jcation_id.png


14: Question How to Add fund Gift or Personal Payment Option

Answer - If any client want to send to gift or personal payment please contact us on skype (skype id stan1comm)


15: Question – What if credits are not added in your account?

Answer – In this case, submit a ticket in web site with your PayPal (Unique Transaction ID 6DV03655LF7394352) For more details, check the link http://s30.postimg.org/3n14fp4o1/submit_ticket.gif


16: How Many day warranty of unlock ?

Answer - We have 3 Month Warranty Of Unlock (except World Wide Iphone Unlock Service & Icloud Activation Remove Service). After That We Cant Trace to Supplier . (if Any thing Goes Wrong After 3 Month We cant help You [like - Relocked / Not Unlock])



17: Is Credit Expire ?

Answer - credits do not expire.



18: How We Check Which Service Support Which Type Of Model Or Carrier Or Network ?

Answer - Before Make Order Read Service Description (if you not read and make order & some goes wrong after don't ask for refund) Please Read Service Description all details write in that.



19: How To Check IPhone Locked or Unlocked ?

Anser - Example - Next Tether:US Sprint/MVNO CSIM Locked Policy ( It,s Locked From Sprint Usa)
Next Tether:Unlock. (It,s Unlocked)
Next Tether: 2303 Multi-Mode Unlock (It,s Unlocked)



20 : If Locked From Which Network Or Mobile Carrier Provider ?

Answer :- Example - Next Tether:US Sprint/MVNO CSIM Locked Policy ( It,s Locked From Sprint Usa)
You Can Send In GSX Or IPhone Network Finder Service For Check Your Iphone Imei.

 

If you do not agree to our Terms & Conditions and End User License Agreement, please do not place order with us.

 

Thanks & Regards,

Ifoneunlock Team

© 2017 All right reserved IFoneUnlock
Powered by Dhru Fusion